Opening Shiatsu & Manuele praktijk te Scharnegoutum. Per 1 januari 2013 ben ik van start gegaan met mijn eigen praktijk voor Shiatsu & Manuele therapie. Mijn naam is Annie Kemper en ik informeer u graag over de mogelijkheden binnen mijn praktijk.
Behandeling:
Behalve Shiatsu behoren ook Stoelshiatsu, Voetreflexologie, Klassieke massage en Quatum Touch tot de mogelijkheden voor een behandeling. Meestal combineer ik verschillende behandelmethoden met als doel de natuurlijke herstelvermogens van het lichaam te stimuleren.
Als u geen specifieke klachten heeft, kunt u kiezen voor een behandeling puur voor uw lichamelijk en geestelijk welzijn
Klachten
Zo veelzijdig als de behandelmethode kan zijn, zo divers zijn ook de klachten die behandeld kunnen worden. Om er een paar te noemen: nek- en schouderklachten, tenniselleboog, rugklachten, RSI, spierspanningen,spijsverteringsproblemen, whiplash, burn-out of stress.
Wat vind ik belangrijk:
Ik neem de tijd om met zorg en aandacht de klacht op een deskundige manier te behandelen. Hierbij vind ik het van belang dat mijn praktijk een open en toegankelijk karakter heeft waardoor u zich op uw gemak voelt. Tevens hecht ik waarde aan uw eigen inbreng, het bewust meedenken aangaande het proces van ‘beter worden’ is zeker zo belangrijk.
Zorgverzekeraar:
Ik ben aangesloten bij de NVST (Nederlandse Verenging van Soma Therapeuten) waardoor de meeste zorgverzekeraars de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoeden. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden. Verwijzing door een arts is niet noodzakelijk.

Annie Kemper, Lange Achte 35 te Scharnegoutum
T: 06-34358250
www.shiatsupraktijkkemper.nl
info@shiatsupraktijkkemper.nl