De inloopavond op dinsdagavond 23 november 2021

Voor jongeren van 12 tot 18 jaar

Saai?!

Wij denken er vrij zeker van te zijn dat u als lezer van de Doarpsomropper ouder bent dan 18 jaar. Klopt dit? Dan hoeft u dit stukje niet verder te lezen, maar voordat u de rest van dit blad gaat lezen, hebben we nog wel een vraag aan u:

Wilt u dit stukje laten lezen door iemand tussen de 12 en 18 jaar? Uw kind, uw buurjongen, buurmeisje, een jongere uit de straat. Dat zou geweldig zijn, want we zoeken contact met de jeugd van Scharnegoutum en u kunt ons helpen.

Dus aan de jongeren:

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en woon je hier in Scharnegoutum? Dan willen we graag in gesprek met jou. Waarom? Omdat er voor jullie in dit dorp te weinig te beleven is. Ja, je kan naar de speeltuin of onder de brug, of ergens op het schoolplein zitten, maar dat zijn eigenlijk geen fijne plekken. De jeugd tot ongeveer 12 jaar kan zich prima vermaken in de speeltuin en de ouderen die vermaken zich ook wel, maar voor jullie is er te weinig. Nu willen we als Dorpsbelang kijken of we wat geld kunnen vrijmaken en daarmee iets voor jullie kunnen doen. Nu kunnen wij dat wel proberen te bedenken, maar het is veel beter om dit direct aan jullie te vragen. Daarom organiseren we een avond in het Swettehûs voor jullie. Dit is echt je kans en we hopen dat je deze grijpt. We willen jullie ideeën horen en dan samen kijken wat we kunnen doen. Dus kom op!

We rekenen op je!

It Bestjoer Doarpebelang Skearnegoutum-Loaiingea