Een schitterende avond in Elim op zaterdag, 13 april j.l. Geert Bos verdient hulde voor zijn initiatief waarbij zo`n 30 bands, groepen en solisten belangenloos hebben opgetreden ten behoeve van kinderen met kanker. Stichting Opkikker en Cliniclowns ontvangen een cheque ter waarde van € 1.300-

Het was een bonte avond waarbij in alle locaties van ons dorpshuis muziek te zien en horen was met een breed repertoir van pop tot fryske sankjes en ierse folk. Er waren deze avond zo`n 270 mensen verenigd in ons dorpshuis en alles in het belang van de zieke kinderen. En iedereen genoot met volle teugen van het gebodene. Jammer alleen dat maar weinig scharnegoutummers aanwezig waren onder de gasten. Dat kan veel beter, temeer nu al die artiesten belangenloos meewerkten aan het goede doel.

Eerlijkheidshalve meld ik er niet zeker van te zijn zelf ook aanwezig te zijn geweest als Geert me niet als fotograaf had gevraagd een steentje bij te dragen. Natuurlijk hebben we het al druk genoeg en kun je niet altijd van de partij zijn. Hierdoor viel de opbrengst voor de kinderen toch wat tegen. U kunt, als U wilt, alsnog doneren. Geert zal er blij mee zijn en verdient nadrukkelijk lof voor dit uitstekende initiatief.