Triple-S doet de marathon van Rotterdam. Vanaf 1 januari trainden ze er al voor, door weer en wind, over toppen en door dalen.
De kwart marathon van Rotterdam was het doel van 12 jeugdleden van Triple-S uit Scharnegoutum. 6 jongens en 6 meiden, variërend in leeftijd van 12 tot 20 jaar. Helaas moest 1 van de meiden afhaken met een hardnekkige scheenbeen blessure maar de rest van de groep reisde afgelopen zaterdag 9 april af naar Rotterdam voor dit grootse evenement.
Door de achtergrond van Wiebe, kon onderdak geregeld worden op de Van Ghent kazerne van het Korps Mariniers in Rotterdam. In mooi fluorescerend geel liepen de jongeren dit evenement. Folkert en Antje Jellesma van “Bij Folkert” uit Sneek hebben dit gesponsord, onze grote dank daarvoor! Daniëlle, Stefan, Danique, Michel, Sven, Theuny, Remco, Ellis, Lars, Esmee en Niels werden in hun wedstrijd toegeschreeuwd door zo’n 200.000 toeschouwers. In de komende editie van de Doarpsomropper het complete verslag. Mocht je na het lezen van dit verhaal enthousiast zijn geworden over onze jeugd loopgroep, neem gerust contact op met Sandra of Wiebe, zij kunnen je alles vertellen over trainingen en activiteiten. Het mail adres van de loopgroep is: loopgroeptriples@gmail.com