Een ouderwets gezellig spel was de aankondiging in de Doarpsomropper en de flyer. In ons dorpshuis werd voor de eerste keer het van tv welbekende programma “ik hou van Holland” gespeeld.
Ouderwets gezellig werd het zeker. Bij binnenkomst werden de bijna tachtig kandidaten verdeeld in vier groepen, versierd met een gekleurde slinger werd er gewacht op het startsein.
Alle ingrediënten van het spel waren aanwezig; vragenronde , muziekronde, het draaiende rad en nog veel meer.
Veel kennis van muziek was er nodig maaaarrrrrr ook de nodig dosis geluk, en sommige teams hadden dat geluk dan ook echt.
Het spel werd op geweldige wijze gepresenteerd. De kandidaten met de grootste mond werden zo nu en dan op ludieke wijze op hun plaats gewezen en tussendoor werd er ook nog gewerkt aan het feit dat de quizmaster het zeer op prijs stelde dat de kandidaten beleefd antwoord gaven.Onder het genot van verschillende drankjes liep de spanning aan het einde hoog op.
De presentator en zijn assistent bleven streng maar rechtvaardig.
De quizmaster presteerde het om iedereen aan het einde van de avond staand en luidkeels verschillende Hollandse hits mee te laten ‘lallen’.
Iedereen ging met een prachtige teamfoto naar huis en het winnende team, het team van Kees, met de geweldige medaille. Wat ons betreft mag zo’n ouderwets gezellige spelavond er best nog een keer komen.
Alle deelnemers bedankt voor de gezellige, sportieve, spelavond.